RAKAN INDUSTRI

Rakan industri GSI adalah badan yang menawarkan peluang penempatan pekerjaan kepada semua pelajar GSI.

Rakan Industri adalah antara kepentingan kami yang dihargai. Untuk mencapai misi kami, kerjasama adalah salah satu strategi yang kami lakukan. Rakan Industri boleh terdiri daripada institusi akademik lain atau rakan industri yang bekerja rapat dengan kami dengan berkongsi input industri atau terlibat secara langsung dalam latihan dan pembangunan graduan masa hadapan. Berikut adalah rakan industri GSI.

Rakan Industri GSI | GSI
Inaran Resources

Inaran Resources merupakan sebuah syarikat dalam industri kimpalan yang memfokuskan kualiti kimpalan. Mereka sering dipanggil untuk melakukan pemeriksaan kualiti kimpalan untuk sesebuah projek. Mereka juga mempunyai kerjasama industri dengan pelbagai syarikat-syarikat besar seperti Petronas dan Mescom.
Inaran Resources juga terlibat dengan SLDN di bawah JPK dan seterusnya menjadi sebuah syarikat yang membekal dan menyalurkan maklumat kepada pelatih-pelatih kimpalan berkenaan dengan peluang kerja dalam industri. Kerjasama GSI Perak dengan mereka membuka peluang pekerjaan kepada pelajar apabila tamat latihan.

Rakan Industri GSI | GSI
Jabatan Tanah & Ukur Sabah

The history and revolution of the Lands and Surveys Department has direct bearing on the history and development of the State since the functions of this department is related to 'land'. Land is a source of all material wealth and the basic requirement of any development, be it agricultural, residential, industrial, commercial or social. The increasing tempo of the State development is the evident of the significant and active role played by the Department in the development mainstream of the State.

Rakan Industri GSI Kuala Lumpur | GSI
Jurukur Mutiara

Rakan Industri Jurukur bidang Geomatics berkerjasama dengan Geomatika Skill Institute adalah Syarikat Jurukur Mutiara Berlesen antara yang berada dikawasan Kuala Lumpur. Perjanjian antara dua pihak bagi pengambilan pelajar lepasan Sijil Kemahiran Malaysia, Diploma atau Ijazah Sarjana Muda sebagai Pekerja mahir, Penolong Jurukur dan Jurukur Tanah di Firma mereka.

Rakan Industri GSI | GSI

Sunshine Master Care Sdn Bhd

Pusat utama Sunshine ini adalah terletak di Kg Contoh, Petagas iaitu Taska dan Tadika Petagas. Selain itu sunshine ini mempunyai banyak cawangan. Cawangan-cawangannya adalah seperti Taska sunshine sembulan terletak di Sembulan lama, Taska LHDN, Taska Goxina, Papar, Taska ILP, Sepanggar, Taska IKM, Sepanggar, Taska UTC, KK, Taska RTM, KK dan Taska Jabatan Laut, Sepanggar.

Rakan Industri | GSI
Diamond Intelect Childcare Centre

No.33 Jalan BS 1/3,Bandar Saujana Utama
47000 Selangor Darul Ehsan

Rakan Industri | GSI
Geokidz Playhouse & Nursery

Lot 3-2-11,Level 2,Wisma Prima Peninsular,
Jalan Setiawangsa 11,Taman Setiawangsa,54200 Kuala Lumpur

ANTARA BEBERAPA RAKAN INDUSTRI YANG LAIN